inspiration

Information om Tinos


Information om Tinos | Mittgrekland


Information om Tinos

  • Skriv ut

Tinos-start
Tinos. (Foto: Markus Olsson)

Nu finns information om Tinos på hemsidan. Tinos är en bergig ö med karaktärsitiska terrasser som ligger i ögruppen Kykladerna, inte långt ifrån Mykonos. Tinos domineras inte av utländsk turism utan lockar i första hand till sig greker som bland annat vallfärdar till den helande ikonen i Panagía Evangelistríakyrkan. Mer om TInos kan du läsa här: Tinos.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen