inspiration

Information om Thassos


Information om Thassos | Mittgrekland


Information om Thassos

  • Skriv ut

Nu finns information om Greklands nordligaste ö, Thassos, på hemsidan. Thassos lockar allt fler skandinaver med sitt dramatiska landskap och fantastiska stränder. Läs mer om Thassos här: Thassos.

Thassos-start

Thassos.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen