inspiration

Information om Syros


Information om Syros | Mittgrekland


Information om Syros

  • Skriv ut

Nu finns information om Syros, Kykladernas administrativa centrum och nav. På Syros ligger provinsstaden Ermoupolis med 12 000 invånare och kallas också  för Kykladernas drottning där hon ligger uppbyggd på två höjder. Syros har även riktigt fina stränder att bjuda på. Läs mer om Syros här; Syros.

Start-Syros
Syros. (Foto: Markus Olsson)

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen