inspiration

Information om Skyros


Information om Skyros | Mittgrekland


Information om Skyros

  • Skriv ut

Nu finns information om Sporadernas största ö Skyros på hemsidan. Trots sin storlek så ligger Skyros lite i skuggan av de andra öarna i ögruppen; Skiathos, Skopleos och Alonissos. Skyros är en ö med både kargt och frodigt landskap och har riktigt många fina stränder. Mer om Skyros kan du läsa här: Skyros.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen