inspiration

Information om Skopelos


Information om Skopelos | Mittgrekland


Information om Skopelos

  • Skriv ut

Mamma Mia! Nu finns information om Skopelos på hemsidan. Det var på Skopelos som merparten av Mamma Mia-filmen spelades in och trots att det har gått några år sedan dess så är ABBA-turismen rätt märkbar på ön. Mer om Skopelos kan du läsa här: Skopelos.

Skopelos-startSkopelos. (Foto: Markus Olsson)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen