inspiration

Information om Sikinos


Information om Sikinos | Mittgrekland


Information om Sikinos

  • Skriv ut

Sikinos med sina 41 kvadratkilometer ligger mellan Folegandros och Ios i Kykladerna och erbjuder en lugn och avslappnad semester. Än så länge hittar inte många hit och här får du verkligen en chans att uppleva det grekiska ölivet så som det ter sig en vardag. Mer om Sikinos kan du läsa här: Sikinos.

Sikinos-start
Sikinos. (Foto: Markus Olsson)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen