inspiration

Information om Schinoussa


Information om Schinoussa | Mittgrekland


Information om Schinoussa

  • Skriv ut

Schinoussa är en av fyra bebodda öar i Små kykladerna som erbjuder en avslappnad semester i en maklig grekiska vardag. Schinoussa har ett femtontal stränder och erbjuder fina vandringar. Du kan läsa mer om Schinoussa här: Schinoussa.

Schinoussa-start
Mesaria, Schinoussa. (Foto: Markus Olsson)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen