inspiration

Information om Naxos


Information om Naxos | Mittgrekland


Information om Naxos

  • Skriv ut

Startsida-Naxos

Nu finns information om Kykladerns drottning, Naxos, på hemsidan. 
Naxos är en av mina grekiska favoritöar och har extremt mycket att erbjuda sina besökare. Stränderna är bland de bästa i medelhavet och priserna är förhållandesvis låga i jämföresle med andra öar i Kykladerna. Har du egna erfarenheter från Naxos? Tveka inte att dela med dig av dem via Reseberättelser.

Läs mer om Naxos här: Naxos 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen