inspiration

Information om Korfu


Information om Korfu | Mittgrekland


Information om Korfu

  • Skriv ut

Korfu är den nordligaste och den västligaste ön bland de Joniska öarna utanför Greklands västkust och kallas Kerkyra på grekiska. Ungefär 114 000 personer bor på Korfu som mäter 60 kilometer från norr till söder och 30 kilometer från öst till väst. Korfu är en palett av grönt, blått och guldgult med sina grönska, azurblå hav och fina stränder

Om du är yfiken på att åka till Korfu finns nu information om Korfu samlad på hemsidan. Informationen hittar du här: Korfu. Har du foton att dela med av dig av? Skicka dem gärna till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Fotograf kommer att publiceras i anslutning till bilderna.

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen