inspiration

Information om Ios


Information om Ios | Mittgrekland


Information om Ios

  • Skriv ut

Nu finns information om Ios på hemsidan. Ios är känd för att vara en partyö, men det går även att hitta lugn och ro på den 108 kvadratkilometer stora ön i Kykladerna. Mer information om Ios hittar du här: Ios.

Ios-startbild copy Ios. (Foto: Markus Olsson)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen