inspiration

Information om Elafonissos


Information om Elafonissos | Mittgrekland


Information om Elafonissos

  • Skriv ut

Ett av det klaraste och mest turkosa vattnen i Grekland finns vid den lilla ön Elafonissos, bara 500 meter väster om fastlandet vid Peloponessos ostligaste ”finger”. Det är inte många utländska turister som hittar hit då den smidigaste resvägen till Elafonissos är med bil ifrån Aten och inte med någon färja. Du kan läsa mer om Elafonissos här: Elafonissos.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen