inspiration

Information om Donoussa






Information om Donoussa | Mittgrekland






Information om Donoussa

  • Skriv ut

Nu finns information om den lilla, lugna ön Donoussa på hemsidan. Donoussa ligger i Små kykladerna och bjuder in till en semester i stilhet ,med vandring, bad och god mat. Mer om Donoussa kan du läsa här: Donoussa.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen