inspiration

Information om Chios


Information om Chios | Mittgrekland


Information om Chios

  • Skriv ut

Äntligen finns information om ön Chios på hemsidan. Chios är Greklands femte största ö och ligger mellan Lesbos och Samos men är inte så välkänd bland turister och speglar det grekiska vardagslivet bortom turismen. Mer information om vad Chios har att erbjuda, dess egna öl och den målade staden hittar du här: Chios.

Chios-startChios. (Foto: Markus Olsson)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen