inspiration

Information om Antiparos


Information om Antiparos | Mittgrekland


Information om Antiparos

  • Skriv ut

Antiparos Antiparos Chora
Antiparos, Antiparos Chora. (Foto: Markus Olsson)

Nu finns information om den underbara lilla ön Antiparos i Kykladerna. Ett av mina favoritresemål i den grekiska övärlden. Fina stränder, klarblått vatten, vita sockerbitshus, lugn och gästvänlighet. Att den godaste glassen görs här, gör också sitt till. Läs mer  här: Antiparos

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen