inspiration

Information om Alonissos


Information om Alonissos | Mittgrekland


Information om Alonissos

  • Skriv ut

Alonissos start
Alonissos. (Foto: Markus Olsson)

Nu finns information om det lilla paradiset Alonissos i Sporaderna. Alonissos ligger öster om Skiathos och Skopelos och besök märkligt nog inte av så många turister. Mer om vad Alonissos har att erbjuda hittar du här; Alonissos.

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen