inspiration

Information om Agistri


Information om Agistri | Mittgrekland


Information om Agistri

  • Skriv ut

Startbild Agistri

En av de stora begivenheterna på årets öluff var mina dagar på den saronsika ön Agistri. Mustigt gröna pinjeskogarna och ett fantastiskt turkosfärgat hav ramade in min njutbara vistelse. 

Agistri ligger bara 55 minuter bort från dieselångorna i Pireus och är en verklig kontrast till en av Europas mest livliga hamnar. Jag förstår varför så många Atenbor tar sig ut hit på helgerna för att njta av stränder, god mat och ett slags vardaligt lugn. Ett lugn som knappast går att få i Aten.

Nu finns information om Agistri på hemsdian och är du nyfiken på att upptäcka denna pärla kan du läsa mer här: Agistri

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen