inspiration

Grekland Panorama i Globen 13-14 februari 2016


Grekland Panorama i Globen 13-14 februari 2016 | Mittgrekland


Grekland Panorama i Globen 13-14 februari 2016

  • Skriv ut

Grekland Panorma 2016 png

Idag är det vara en vecka kvar tills Globen fylls av Grekland och Cypern med allt ifrån reseinspiration till det grekiska köket och kultur.

Jag kommer att vara med på mässan även i år och har monternummer 101 och är placerad direkt till vänster när ni kommer in i Globen. Kom gärna förbi och prata om Grekland och dina bästa reseminnen. Jag och mina reskamrater finns på plast både lördag (kl 10-17) och söndag (kl 10-16) för att både ge restips men även för att suga i oss fler från er besökare. Passa även på att tävla om ”The Grand Tour of Athens”, en guidad tur av Aten med Big Olive City Walking Tours som lyfter guidade turer till en ny nivå.

Välkomna! Intreädet är kostandsfritt så länge du registrerar dig på www.greklandpanorama.com.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen