inspiration

Grekland Panorama- en mässa om Grekland i Globen 13-14 februari 2016


Grekland Panorama- en mässa om Grekland i Globen 13-14 februari 2016 | Mittgrekland


Grekland Panorama- en mässa om Grekland i Globen 13-14 februari 2016

  • Skriv ut

Då är det snart dags igen! Grekland Panorama intar Globen och håller en mässa om Grekland och Cypern 13-14 februari 2016!

Jag från Grekland Panorama 2015
Grekland Panorama 2015.

Även denna gång deltar mittgrekland.se på mässan och välkomnar alla greklandsintresserade att prata Grekland i dagarna två. Vad känns väl bättre än att börja planeringen av sommarens semester i vintermörkret? Passa på att fråga om resmål, få tips på boenden, sevärdheter och fantastiska stränder eller dela med dig av dina egna erfarenheter. Vi kommer att finnas på plats med greklandsälskande entusiaster, informationsmaterial samt ha en tävling med fantastiska priser.

Närmare 200 eldsjälar från hotell och soliga destinationer i båda länderna ställer ut på mässan tillsammans med grekiska kockar, artister och underhållare. Kort sagt hela Grekland och Cypern är på en plats under en helg i Stockholm.

Inträdet är kostnadsfritt och det enda du behöver göra är att registrera dig på Grekland Panoramas hemsida: Biljetter. Välkomna!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen