inspiration

Grekland Panorama blir Panorama Medelhavet 2017


Grekland Panorama blir Panorama Medelhavet 2017 | Mittgrekland


Grekland Panorama blir Panorama Medelhavet 2017

  • Skriv ut

Logga panorama Medelhavet

Bild från www.mediterraneanpanorama.com

De senaste två åren har jag varit med som utställare på Grekland Panorama i Globen och har pratat Grekland med tusentals besökare. Grekland högt och lågt, vitt och brett. Det har varit otroligt njutbart att både få dela med sig av alla minnen men också få ta del av andras Greklandsupplevelser. Jag är en Greklandsnörd ända ut i fingerspetsarna och det finns inget bättre än att få prata med andra om samma sak.

I år flyttar Greklandsmässan ut till Älvsjö och blir Panorama Medelhavet, det vill säga det blir alla länder runt Medelhavet högt och lågt, vitt och brett. Medelhavet och dess länder är fantastiska resmål och det kommer säkert bli en bra mässa. Själv kommer jag inte delta med mittgrekland.se då det nya konceptet tappar lite av just den där magiska Greklandskänslan men jag kommer garanterat åka dit som besökare. Panorama Medelhavet 2017 går av stapeln 18-19 mars och ges alltså på Stockholmsmässan i Älvsjö. Program och tider hittar ni här: Panorama Medelhavet (länk)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen