inspiration

Grekland 365 dagar om året


Grekland 365 dagar om året | Mittgrekland


Grekland 365 dagar om året

  • Skriv ut

Det här är tre minuter och 36 sekunders ren och skär kärlek för en ”grekofil”. Det pirrar i kroppen och en brusande lust väcks till liv. Jag vill till Grekland! Jag vill känna, jag vill andas, jag vill smaka Grekland. Mitt begär jag har för detta land verkar aldrig sina och det finns fortfarande så mycket att se, att förnimma, beröra och att omfamna.

”Greece- A 365-Day Destination” har tilldelats första pris i kategorin Europa vid den andra internationella videotävlingen som hålls av FN:s världsturismorganisation (UNWTO). Videon är regisserad av Antonis Kioukas och visar Greklands skönhet genom alla fyra årstider. Små bergsbyar, vidsträckta stränder och pulserande städer blandas med antikens sevärdheter. Precis så som Grekland är och ska upplevas. Jag älskar Grekland!

 

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen