inspiration

Grekisk musik: topp 20 airplay i Grekland vecka 17

Jag älskar grekisk musik och första gången jag rattade in radiostationen Radio 1 var på Rhodos för ett par år sedan men därefter föll den i glömska fram tills för ett tag sedan. Jag hämtar de mest spelade grekiska låtarna från Radio 1’s hemsida och låtarna de anger är de mest spelade grekiska låtarna veckan före publicering.

Det har hänt en del på topp 20 listan sedan sist med några nya låtar. Den låt som jag utifrån min nuvarande sinnesstämning ändå gillar allra mest är den som har tagit sig in på plats nummer tio.

Det här är de låtar med grekisk musik som har spelats mest i grekisk radio* vecka 17 2024:

1 Antonis Remos- Rotane

2 Konstantinos Argiros- Ti Na Peis Gia Mena

3 Nikos Oikonomopoulos- Ekptotos Aggelos

4 Despina Vandi, Mente Fuerte, Teo Tzimas- Panselinos

5 Giorgos Sabanis- Rota

6 Giorgos Mazonakis- Na Pernas

7 Panos Kiamos- Mia Mikri Zimia

8 Giorgos Kakosaios- Siko Kardia Mou

9 Petros Iakovidis- Pes Mou Kati

10 Thodoris Ferris- Eimai Edo Gia Sena

11 Konstantinos Argiros- Einai Pou Akoma S’ Agapo

12 Anastasia- Siga To Prama

13 Natasa Theodoridou, Foivos- Ena Lathos

14 Anna Vissi- Protimo ’24

15 Petros Iakovidis- Apopse Thelo

16 Antonis Remos- Xilia Spirta

17 Apon- Gdysou

18 Stelios Rokkos- Paei

19 Nikos Vertis- Argisame Kardia Mou

20 Katerina Lioliou- Nikiastike

*Listan baseras på sändningar från utvalda grekiska radiostationer

Läs mer: Guider till de grekiska öarna (länk)

Här hittar du mer grekisk musik:

Läs mer: Radio1 (länk)

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen