Grekisk musik: topp 20 airplay i Grekland vecka 14

Jag älskar grekisk musik och första gången jag rattade in radiostationen Radio 1 var på Rhodos för ett par år sedan men därefter föll den i glömska fram tills för ett tag sedan. Jag hämtar de mest spelade grekiska låtarna från Radio 1’s hemsida och låtarna de anger är de mest spelade grekiska låtarna veckan före publicering.

Denna vecka är det Christina Saltis låt på plats fyra som landar bäst hos mig. Ju mer jag lyssnar på den desto bättre tycker jag om den.

Det här är de grekiska låtar som har spelats mest i grekisk radio* vecka 14 2023:

1 Antonis Remos- Na Ksanametriso

2 Melisses- Crayon

3 Nikos Oikonomopoulos- Prepi Den Prepi

4 Christina Salti- Parallili Agapi

5 Nikos Vertis- Se Afisa Sto Htes

6 Konstantinos Argiros- Elpida

7 Giorgos Mazonakis- Pnigomai

8 Panos Kiamos- De Se Vlepo

9 Konstantinos Argiros- Matonoun Oi Skepseis

10 Natasa Theodoridou- Perafania Mono

11 Anastasia – Mystiko

12 Ilias Vrettos- Se Kapio Minima

13 Michalis Hatzigiannis- Me Ponaei

14 Giorgos Kakosaios – Kane Mas Ti Hari

15 Giorgos Sabanis – Poios Ticheros

16 Jospehine- Kathrefti, Kathreftaki Mou

17 Anna Vissi- Gazoza

18 Petros Iakovidis- Na Na Na

19 Giannis Ploutarhos- Afiste Tin Na Figei

20 Despina Vandi & Kings- Ya Habibi

*Listan baseras på sändningar från utvalda grekiska radiostationer

Läs mer: Guider till de grekiska öarna (länk)

Här hittar du mer grekisk musik:

Läs mer: Radio1 (länk)

MARKUS OLSSON

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.


KATEGORIER

Tips Allmänt Mat och dryck Resmål Musik Stränder Artiklar Podcast