Grekisk mat: Tomat- och bönsallad med blandade örter och Halloumi






Grekisk mat: Tomat- och bönsallad med blandade örter och Halloumi | Mittgrekland






Grekisk mat: Tomat- och bönsallad med blandade örter och Halloumi

  • Skriv ut

Ibland är det enkla det goda och det kan vara skönt att tillaga något som inte tar en för mycket tid i anspråk. En enkel tomat- och bönsallad med den förlovade osten Halloumi går snabbt att göra och är riktigt gott. Kom ihåg att servera den direkt efter att Halloumin är färdigstekt, just precis då när osten är som godast.

Receptet hittar du här: Tomat- och bönsallad med örter och Halloumi

Bön och tomatsallad med Halloumi 2Tomat- och bönsallad med örter och Halloumi. (Foto: Markus Olsson)

MARKUS OLSSON

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.


KATEGORIER

Tips Allmänt Mat och dryck Resmål Musik Stränder Artiklar Podcast