inspiration

Fynda sista minuten-resor till Grekland till fantastiska priser


Fynda sista minuten-resor till Grekland till fantastiska priser | Mittgrekland


Fynda sista minuten-resor till Grekland till fantastiska priser

  • Skriv ut

flygresor

Snabbt, alldeles för snabbt, har vardagen satt sina klor i min semesterstinna lekamen. Det har varit alldeles för lätt att komma in i lönearbetets fasta rutiner med den grådassiga väckarklockan ställd på 06.15 fem dagar i veckan. Jag vill ut och resa! Jag vill tillbaka till Grekland! Jag vill tillbaka till Medelhavsvärmen, ouzon, gyrosen och det azurblå havet. Jag vill sola, jag vill dricka, jag vill äta och jag vill tumla runt i vattnet som en delfin på havsferie.

Frågan är nu bara om jag ska plocka ut mina sista semesterdagar och ge mig iväg på en sistaminuten eller åtminstone en långweekend? Att resa till Grekland i september är en fantastisk period att besöka mitt älskade resmål. Atmosfären är som en ljummen sommarkväll, turistskarorna har tunnats ur och priserna dalar nedåt. I september kan fortfarande maxtemperatur under en solig dag närma sig 30-gradersstrecket så det finns alla möjligheter att ladda energidepåerna och tömma tuben med solskyddsfaktor.

Det är dessutom nu ni kan göra de riktiga fynden när det gäller sista minuten-resor och kan ni dessutom ha så pass mycket is i magen att ni väntar med att boka till strax inpå avresa så är det dags att revidera budgeten och minska posten för flygresan rejält. Eftersom resenärsklungorna i Grekland så sakteliga ebbar ut ju närmare hösten vi kommer desto fler lediga finns det dessutom att hyra.

Flygresor 2
Mina favoritstränder i Grekland: Apella Beach (Karpathos) och Pori Beach (Koufonissi). (Foto: Markus Olsson)

Skulle jag ha modet att skicka ett mail till chefen och hoppa på planet imorgon så skulle jag till exempel få en tur- och-returresa (flygresa) till Kreta för endast 498:-. Det är nästan så att pekfingervalsen styr mot mailprogrammet i just detta nu för att önska disponenten en skön vecka med sin grådassiga väckarklocka ställd på 06.15 fem dagar i veckan.

Går du liksom jag i resetankar, kolla in flygresor.se (länk) och deras sista minuten-funktion, så får du fram alla fantastiska platser i Grekland att resa till. Kan det till och med bli så att vi ses vi på Kreta imorgon?

Detta blogginlägg är ett samarbete med flygresor.se.

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen