Funderar du på att öluffa för första gången?


Funderar du på att öluffa för första gången? | Mittgrekland


Funderar du på att öluffa för första gången?

  • Skriv ut

Funderar du på att öluffa i Grekland för första gången? Då finns det en hel del att läsa för att forma en så pass bra resa som möjligt. Själv uppskattar jag att läsa om andras erfarenheter och få förslag på resrutter, ta del av tips och läsa om härliga minnen. Ofta ger det nya perspektiv på redan intagen kunskap och kan skapa en annorlunda resa än vad du tänkt ifrån början.

Packning Öluff 2016
Vad packar du när du ska ut och öluffa? (Foto: Markus Olsson)

Om du vill veta mer om mina upplevelser på luffen i Grekland, passa på att läsa Apollos reseinspirationsblogg där jag ger min syn på att öluffa, ger tips och berättar om ett av mina bästa reseminnen. Blogginläggen hittar ni här: 
Del 1: Inför resan (länk) och Del 2: Under resan (länk)

Vill du veta mer om reseformen kan du även läsa mer på mittgrekland.se´s öluffarsida eller läsa om de olika grekiska öarna på ö-sidorna.

MARKUS OLSSON

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.


KATEGORIER

Tips Allmänt Mat och dryck Resmål Musik Stränder Artiklar Podcast