inspiration

Förslag på öluff i Grekland: Kreta-Kassos-Karpathos-Kreta


Förslag på öluff i Grekland: Kreta-Kassos-Karpathos-Kreta | Mittgrekland


Förslag på öluff i Grekland: Kreta-Kassos-Karpathos-Kreta

  • Skriv ut

Nu finns ytterligare ett förslag på en öluff på mittgrekland.se. Den här öluffarrutten startar och avslutas på Kreta med en avstickare till ett par öar i Dodekaneserna. Mer information hittar du här:
Kreta-Kassos-Karpathos-Kreta 

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen