inspiration

Ett samtal om Grekland


Ett samtal om Grekland | Mittgrekland


Ett samtal om Grekland

  • Skriv ut

Här om dagen lyssnade jag på Vagabonds resepodd om Grekland. Greklandsälskaren Per J Andersson med Alexandra Pascalidou samtalar i dryga timmen om Grekland och om deras upplevelser och erfarenheter. Det är ett trevligt samtal med en avskalad Alexandra, men det är mer en dialog om Grekland än en resepodd. Tipsen om de riktiga pärlorna uteblir men för den som gillar Grekland är programmet väl värt sin lyssning. Resepodden hittar ni här: Resepodd: Grekland.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen