inspiration

Cleopatra – Olou tou kosmou i elpida, det bästa eurovisionbidraget


Cleopatra – Olou tou kosmou i elpida, det bästa eurovisionbidraget | Mittgrekland


Cleopatra – Olou tou kosmou i elpida, det bästa eurovisionbidraget

  • Skriv ut

Så här i eurovisiontider kan jag inte låta bli att lyssna på mitt absoluta favoritbidrag i sammanhanget, givetvis från Grekland. Året är 1992 och Sverige är värd för evenemanget. Harald Treutiger freestylar och trappan vid sidan om den ”eldsprutande” draken som så många artister kom ner för var tydligen felbyggd.  Artisten heter Cleopatra och låten ”Olou tou kosmou i elpida”. Bidraget kom femma till slut. Lyssna och njut.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen