inspiration

Charter till Grekland 2018


Charter till Grekland 2018 | Mittgrekland


Charter till Grekland 2018

  • Skriv ut

I köket sprakar vedspisen och eldstungorna kämpar mot den kylslagna luften som krupit in inomhus. Tankarna seglar iväg mot varma Greklandsresor, soldränkta stränder och känslig solbränd hud. I min iver att få njuta av tankar om Grekland har jag sammanställt researrangörernas olika charterdestinationer i Grekland för 2018. Vissa utav resmålen når du genom att resa till ett annat resmål vilket till exempel gör Apollos lista över charterdestinationer extra lång.

Själv är jag i fasen att börja fundera på var i Grekland jag ska åka till den här sommaren. Jag flyger allt som oftast till Aten och plockar sedan ihop min resa genom att ta färja eller inrikesflyg vidare ut i övärlden. Hur man knådar ihop sin resa är förstås väldigt olika, en del kör på bake-offvarianten medan andra bakar ifrån grunden. Oavsett vad så brukar resultat bli minst lika bra.

Kolla in listan över charterresmål i Grekland 2018 genom att klicka på den lilla bilden så öppnas en pdf med årets alla chartermål.

Charter till Grekland 2018

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen