Charter till Grekland 2017


Charter till Grekland 2017 | Mittgrekland


Charter till Grekland 2017

  • Skriv ut

Just som vi går mot ljusare tider, temperaturen stiger och våren börjar kännas greppbar så finns det inget mer njutfullt än att planera sommarens Greklandsresa. Därför har jag sammanställt researrangörernas olika charterdestinationer i Grekland för 2017. Vissa resmål når du genom att resa till ett annat vilket till exempel gör Apollos lista extra lång.

Själv är jag i fasen att boka flygresan ner till Aten men sedan plockar jag ihop min resa själv genom att ta färja eller inrikesflyg. Hur man knådar ihop sin resa är förstås väldigt olika, en del kör på bake-offvarianten medan andra bakar från grunden. Oavsett vad så brukar resultat bli lika bra.

Kolla in listan genom att klicka på den lilla bilden så öppnas en pdf med årets alla chartermål i Grekland.

Charter till Grekland 2017

MARKUS OLSSON

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.


KATEGORIER

Tips Allmänt Mat och dryck Resmål Musik Stränder Artiklar Podcast