Blogginlägg om Grekland- min bloggkarta över Grekland


Blogginlägg om Grekland- min bloggkarta över Grekland | Mittgrekland


Blogginlägg om Grekland- min bloggkarta över Grekland

  • Skriv ut

Bloggkarta

Hittills har jag varit på 38 olika öar i den grekiska övärlden samt på ett par platser på fastlandet. Några av mina fantastiska Greklandsupplevelser inträffade innan jag var i närheten av att blogga så därför finns tyvärr inga aktuella blogginlägg om dessa platser. Kartan visar därför helt enkelt de platser som jag har bloggat om. Klicka på nålen och få upp länken till den sida där blogginläggen för ön/ staden ligger. När jag tittar på kartan ser jag även alla de platser som jag fortfarande har kvar att besöka och det börjar klia i fingrarna att planera nästa års resa. Men jag håller mig lite till för jag velar fram och tillbaka kring var den ska ta sikte mot…

Jag blir även så där härligt nostalgisk när jag tänker tillbaka på när allt startade 2012 och jag gjorde en sex veckor lång öluff bland flera av de fantastiska öarna i Kykladerna. Kanske är det därför som jag genom åren alltid återvänder dit, dit till den plats där allt startade och där min kärlek till Grekland befäste sig.

Idén med en bloggkarta fick jag här om dagen av resebloggaren ReiseLinda (länk) som genom Google Maps visade var hon hade varit på sin resa genom Tyskland. Jag tycker att kartvyn ger en bra bild över platser där vi har varit och där det finns mer information att hämta och inspireras av.

Så, här är kartan över de platser som jag har skrivit blogginlägg om men mittgrekland.se innehåller även information om fler platser i Grekland. Platser som andra har besökt men som jag fortfarande har på min bucket list. Klicka dig enkelt vidare till den ö, den plats och de blogginlägg som visas på bloggkartan:

MARKUS OLSSON

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.


KATEGORIER

Tips Allmänt Mat och dryck Resmål Musik Stränder Artiklar Podcast