inspiration

Avsnitt tio av Öluffarpodden: Karpathos och Kassos


Avsnitt tio av Öluffarpodden: Karpathos och Kassos | Mittgrekland


Avsnitt tio av Öluffarpodden: Karpathos och Kassos

  • Skriv ut

Avsnitt 10 Karpathos Kassos

Då var ett nytt avsnitt av Öluffapodden äntligen ute! Vem kunde tro att det skulle ta två år innan jag fick ändan ur?

I avsnitt tio pratar jag både om underbara och dramatiska Karpathos men även om den lilla grannön Kassos. Jag berättar om Greklands vackraste strand (?) och om första gången jag fick uppleva det där alldeles magiska ögonblicket att liksom nästan hamna i trans.

Avsnittet hittar du här på mittgrekland.se (länk) eller via Itunes, Acast eller Soundcloud.

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen