inspiration

Avsnitt fyra av Öluffarpodden: Aten


Avsnitt fyra av Öluffarpodden: Aten | Mittgrekland


Avsnitt fyra av Öluffarpodden: Aten

  • Skriv ut

I avsnitt fyra pratar jag och min vän Johan om vackra, varma, grova och myllrande Aten. Vi pratar om vad vi har upplevt där och ger tips på sevärdheter och områden att åka till. Jag berättar även om varför vi alltid startar i Aten och varför jag alltid avslutar min öluff i mångmiljonstaden.

Avsnittet hittar du här på mittgrekland.se, Soundcloud, Itunes, Acast och DoublePod.

Öluffarpoden avsnitt fyra

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen