inspiration

Avsnitt elva av Öluffarpodden: Paros- den vita ön


Avsnitt elva av Öluffarpodden: Paros- den vita ön | Mittgrekland


Avsnitt elva av Öluffarpodden: Paros- den vita ön

  • Skriv ut

Avsnitt 11 Paros

Då är ett nytt avsnitt av Öluffapodden ute igen! 

I avsnitt elva pratar jag om mina besök på en av Kykladernas finaste öar: Paros. Jag berättar om varför Paros kallas den vita ön, om hennes byar, stränder och en av Greklands äldsta kyrkor. Och har egentligen får päls? 😉

Avsnittet hittar du här på mittgrekland.se (länk) och via Itunes, Acast eller Soundcloud.

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen