inspiration

Avsnitt 5 av Öluffarpodden: Ikaria


Avsnitt 5 av Öluffarpodden: Ikaria | Mittgrekland


Avsnitt 5 av Öluffarpodden: Ikaria

  • Skriv ut

Då var ett nytt avsnitt av Öluffapodden ute!

I avsnitt fem pratar jag om den otämjda och samtidigt bedårande vackra ön Ikaria som ligger väster om Samos bland de Nordöstra Egeiska öarna. Ikaria har otroligt mycket att erbjuda sina besökare och jag snackar om några av alla de saker du kan göra och titta på. Jag pratar även om restauranger, stränder och om några reseminnen. Avsnittet hittar du här på mittgrekland.se eller via Itunes, Acast, Soundcloud eller Doublepod.

Öluffarpoden avsnitt fem

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen