Avsnitt 2 av Öluffarpodden


Avsnitt 2 av Öluffarpodden | Mittgrekland


Avsnitt 2 av Öluffarpodden

  • Skriv ut

Så, nu är avsnitt två av Öluffarpodden ute, lite piggare, lite mer dynamik… det tar sig sa öluffar´n.

Öluffarpodden-med-hörlurar

I det här avsnittet snackar min gode vän Johan och jag om våra första Greklandsresor och pratar om restid under året, på vilka sätt vi har rest och berör lite kort vad en öluff kan kosta.

Jag fortsätter med att prata lite mer om kostnader och hur du hittar bra information om resmålen i förväg. Podden hittar du här, Öluffarpodden, och förstås på Itunes, Acast och Soundcloud.

Nästa avsnitt kommer att handla om Grekland Panorama, den stora Greklandsmässan som pågår i Globen nu i helgen, där mittgrekland.se kommer att vara med för att träffa alla besökare och utställare och bara prata Grekland. 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

MARKUS OLSSON

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.


KATEGORIER

Tips Allmänt Mat och dryck Resmål Musik Stränder Artiklar Podcast