Avsnitt 15 av Öluffarpodden ute nu!


Avsnitt 15 av Öluffarpodden ute nu! | Mittgrekland


Avsnitt 15 av Öluffarpodden ute nu!

  • Skriv ut

Nu finns ett nytt avsnitt av Öluffarpodden ute!

Avsnitt 15 Saganaki

I avsnitt 15 lämnar jag ö-världen i Grekland för en stund och förflyttar mig till det grekiska köket och pratar om saganaki. För de flesta en stekt hårdost men visste du att det även kan vara något helt annat? Lyssna på avsnitt 15 för ta del av historien kring saganaki och hur du bäst tillagar den. Du hittar avsnitt 15 här på mittgrekland.se eller t ex på Acast.

Lyssna här: Avsnitt 15- Saganaki (länk)

MARKUS OLSSON

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.


KATEGORIER

Tips Allmänt Mat och dryck Resmål Musik Stränder Artiklar Podcast