inspiration

Att resa med husbil från Sverige till Grekland


Att resa med husbil från Sverige till Grekland | Mittgrekland


Att resa med husbil från Sverige till Grekland

  • Skriv ut

Det sägs att alla vägar bär till Rom men jag vill nog påstå att alla vägar bär till Grekland, i alla fall om jag får sitta bakom ratten. Själv har jag bara flugit till Grekland men jag har en dröm att en gång bila ner till Medelhavet och längs vägen få uppleva alla fantastiska länder och platser.

Anette Åhnbrink med familj har flera gånger rest till Grekland med sin husbil och hon har bidragit med en text om hur ni kan ta er bilvägen från Sverige och ända ner till Grekland. Anette har även en egen blogg, AEL:s tankar om livet (länk), där hon bland annat skriver om sina resor med husbilen.

Anettes förslag på olika resvägar ner till Grekland hittar ni nu här: Resa till Grekland (länk)

Husbil till Grekland
Med husbil till Grekland. (Foto: Anette Åhnbrink)

Läs även andra bloggares åsikter om Grekland, grekisk, resa, husbil, semester, Medelhavet, reseguide, öluffa.

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen