Årets Greklandsresa börjar ta form


Årets Greklandsresa börjar ta form | Mittgrekland


Årets Greklandsresa börjar ta form

  • Skriv ut

Så, nu börjar sommarens resa till Grekland ta form. Äntligen! Jag startar som vanligt med ett par dagar i händelsernas centrum, Aten, med mödrar och vänner för att sedan ta med resesällskapet till Hydra och Spetses innan vi åter landar i Aten. Vad jag sedan ska åka är helt öppet även om min något stora näsa vrider sig mot Kykladerna och de öar som jag ännu inte har besökt där. Det skulle i så fall bli öar som Schinoussa, Donoussa, Sikinos och Kithnos. Eller blir det de Joniska öarna som också min ena näsvinge på min något stora näsa lite lätt rycker åt. Vi får helt enkelt se. Det är ju en del av tjusningen med öluff att bestämma riktning väl på plats i Grekland.

Foto saknas
Reseplanering. (Foto: Markus Olsson)

Om tre månader bär det alltså av och som vanligt känns det riktigt gott att ha bokat upp och planerat en del av resan. Då är jag på gång, då är det inte allt för långt borta innan jag får supa in Grekland och allt vad hon har att erbjuda.

MARKUS OLSSON

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.


KATEGORIER

Tips Allmänt Mat och dryck Resmål Musik Stränder Artiklar Podcast