inspiration

AEGEAN air erbjuder flexibelt bokningsalternativ

Flyg i Grekland

AEGEAN erbjuder ett nytt flexibelt bokningsalternativ till sina passagerare med tanke på de plötsliga förändringar som kan ske på grund av resebegränsningar satta av EU-länder för att kontrollera Covid-19.

Med omedelbar verkan och till 28 mars 2021 introducerar AEGEAN ett nytt bokningsalternativ för passagerare vars flyg inte ställs in men som önskar avboka sin biljett på grund av införda restriktioner.

Nu ges alltså möjlighet att begära en voucher med samma värde som den köpta biljetten, berättigad att använda till framtida flyg inom de närmaste 18 månaderna.

Dessutom kan passagerare ändra sin bokning utan ombokningsavgift och utan att behöva betala någon prisskillnad på någon av de tillgängliga flygningarna till samma destination för framtida datum (med ett resedatum fram till 2021-10-31)*. Passagerare kan även alltid begära att ändra sin biljett till att vara ”öppen” i ett år från den dag då den först bokades.

I händelse av AEGEAN ställer in flyg på grund av resebegränsningar, kan passagerare alltid kräva en voucher av samma värde som den köpta biljetten (plus ytterligare 10 procent) eller begära återbetalning.

*Gäller för bokningar som görs till och med 28 mars.

(Information från gtp.gr 2021-01-13)

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen