inspiration

100 följare på Instagram


100 följare på Instagram | Mittgrekland


100 följare på Instagram

  • Skriv ut

I princip dagligen lägger jag upp greklandsbilder i en brokig blandning av hus, stränder, djur, mat och miljöer på mitt Instagramkonto. Idag slog antalet följare om till 100 stycken så sakta men säkert är det fler och fler som vill ta del av den grekiska kompotten som puttrar där. Följ gärna med på resan du också, mittgrekland.se´s Instagramkonto hittar du här.

Instagramföljare
mittgrekland.se´s Instagramkonto.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen