Grekland

Sporaderna och Evia

Skopelos: Boende

Aegean Wave Skopelos Hotel

Aegean Wave ligger nere vid hamnen i Glossa och har både rum, sviter och lägenheter. Sviterna och lägenheterna har fullt utrustade små kök och alla rum har AC och tillgång till WiFi. Hotellet har en restaurang som serverar traditionella grekiska rätter och en bar där du kan njuta av en drink och den fantastiska solnedgången.

Cypress House

Om du vill hyra ett eget hus mitt i Skopelos stad så är Cypress House ett bra alternativ med ett stort sovrum, ett kök med plats för totalt åtta personer samt ett badrum med dusch. Rummen har AC. Boendet har en egen innegård som du också har tillgång till. Priserna är för två personer och bokar du för fler så ökar priset per person.

Hotel Selenunda

Ett annat hotell nere vid hamnen i Glossa är Hotel Selenunda med både studios och stora rum med balkong ut mot havet. Alla rum har kokvrå och AC.

Skopelos Village

Nära Skopelos stad men på andra sidan bukten ligger moderna Skopelos Village bara ett stenkast från havet. Hotellet har både familjerum, dubbelrum och studios. Hotellet har både bar och restaurang samt en utomhuspool.

Yianna Sunny Studios

Inte långt ifrån Skopelos stad, nära bukten och stranden, ligger Yianna Sunny Studios bakom första husraden och vassen. Rummen är utrustade med AC, kokvrå och har egen uteplats eller balkong. Om du inte vill bo i stan men ändå nära är Yianna Sunny Studios ett bra alternativ. Gratis WiFI finns.

Hemsida: ---

Epost: ioanna.holidays@gmail.com

Telefon: 24240- 24728

Rulla till toppen