Grekland

Sporaderna och Evia

Skiathos: Boende

Alkyon Hotel

Alkyon hotell, bara 200 meter ifrån hamnen i Skiathos stad, har 88 rum fördelat på fyra våningar. Alla rum är utrustade med kylskåp och AC och har antingen balkong eller uteplats mot havet. Hotellet har en snackbar, takterrass och swimmingpool. WiFi finns i allmänna utrymmen.

Hotel Panorama

I Koukounaries, nära stranden, ligger Hotel Panorama med 36 rum utrustade med kylskåp och AC. Hotellet har en a la carte restaurang med klassiska grekiska rätter och pool med poolbar.

Hotel Vontzos

Hotel Vontzos ligger 50 meter från Achladies Beach med 21 rum med utsikt mot havet. Rummen är utrustade med kylskåp och AC. Möjlighet att boka frukost finns. Tillgång till WiFi.

Megali Ammos House

Strax sydväst om Skiathos stad intill Megali Ammos Beach ligger detta hotell som lockar både charterturister och backpackers. Hotellet har egen restaurang och en bar som ligger i direkt anslutning till stranden. WiFi finns i restaurang- och bardelen. Rummen har balkong/uteplats, kokvrå och AC.

Nostalgo

Detta lilla ställe ligger mitt i Skiathos stad men utan att besväras av nattens larm. Stället är nyrenoverat (2014) men det som kanske slår högst är den fantastiska servicen du får. Ägarna hjälper till med i princip allting och är noga med att slå en signal för att höra att allt fungerar. Rummen har kylskåp och är utrustade med AC.

Rulla till toppen