Grekland

Saroniska öarna

Egina: Boende

Hitta boende via booking.comBooking.com

Hemsida:

Epost:

Telefon:

Aegina Electra Pension

Mitt i Egina stad, knappt 100 meter från hamnen, ligger Aegina Electra Pension, byggd i traditionell Kykladisk stil. Alla rum har AC och minibar. Hotellet ligger i ett lugnt område trots att det ligger i stan.

Alvi Studios

På den högsta punkten i Perdika ligger Alvi Studios med 18 olika studios som är utrustade med AC och kök. Alla har balkong mot havet. Hamnen med en rad olika restauranger ligger bara 200 meter bort.

Antzi Studios

Antzi Studios i Perdika har moderna studios och några lägenheter till uthyrning. Det finns två pooler, en för vuxna och en för barn, på området. Poolbaren serverar drinkar, snacks och glass. Rummen är utrustade med AC, kylskåp och tillagningsmöjligheter.

Blue Dolphin studios & apartment

I den lilla byn Vagia ligger svenskägda Blue Dolphin studios & apartment. Rummen är bland annat utrustade med AC, kök eller kokvrå, vattenkokare och dvd-spelare. Filmer finns att låna i receptionen. En stor härlig pool finns på gården och en trevlig snackbar med enkla rätter, drinkar och snacks på menyn. Stranden ligger inte långt bort och hotellet har solstolar nere vid havet.

Hotel Danae

Ungefär en kilometer från centrum i Egina stad ligger Hotel Danae med 54 rum med antingen havsutsikt eller utsikt över poolen. Rummen är utrustade med AC och tillgång till WiFi finns i hela hotellet. Vid poolen finns en poolbar som serverar drinkar och snacks.

Hemsida:

Epost:

Telefon:

Rulla till toppen