Grekland

Nordöstra egeiska öarna

Samos: Boende

Det finns gott om boende på Samos och framför allt i de större orterna men även i de mindre byarna. Nedan listans några exempel på boende.

Samos Bay Hotel

Vid Gagkou Beach i Vathi ligger detta komplex som åtminstone under lågsäsong är riktigt prisvärt. Frukost kan intas på en stor veranda och kocken lagar till flera olika rätter varje morgon. Personalen är omtänksam och hjälper till med det mesta. Ett bra boende om du vill ha nära till stranden.

Samos Hotel

Precis vid hamnpromenaden i Vathi ligger Samos Hotel med gratis WiFi och med pool och bar på taket. God frukost som kan intas utomhus längs promenaden.

Fito Bay Hotel

Ungefär 800 meter från Phytagorio ligger Fito Bay Hotel med 87 rum, alla med balkong eller veranda. Rummen är utrustade med kylskåp och AC. Hotellet har även en pool, restaurang och bar.

Samos Sun

Samos Sun i Phytagorio har 68 rum med kylskåp och AC. På området finns både en stor pool och en pool för barn, en restaurang, gym och bar.

Hotel Amanda

I Karlovassi ligger relativt nya Hotel Amanda. Alla rum har balkong mot havet, är utrustade med kylskåp och AC. Till det centrala torget i Karlovassis är det bara 300 meter och till stranden är det lika långt.

Kokkari Beach Hotel

Cirka 10 kilometer från Vathi ligger Kokkari Beach Hotel i den lilla fiskebyn Kokkari. Hotellet har både rum och studios och alla är utrustade med AC. Hotellet har WiFi, en pool och erbjuder gratis solstolar nere vid stranden.

Rulla till toppen