Grekland

Nordöstra egeiska öarna

Lesbos: Boende

Lasia Hotel

Ett hotell i Mytilini (fyra kilometer ifrån centrum) är Lasia Hotel med rum i olika storlekar. Rummen är utrustade med AC och TV samt har balkong. Gratis WiFi finns. Hotellet har även en populär kafébar.

Lassia Studios

På gångavstånd från byn Petra ligger Lassia Studios inbäddad i frodig grönska. Det finns totalt sex stycken studios utrustade med AC, TV och kokvrå. Alla studios har balkong eller veranda. Hotellet har även en pool, poolbar och en restaurang.

Lesvion Hotel

Detta hotell ligger cirka 500 meter ifrån hamnen i Mytilini, beläget längs med huvudgatan som löper intill vattnet. Hotellet är fräscht, prisvärt och har bra frukost. Rummen är utrustade med TV, AC och minibar. Gratis WiFi finns.

Triena Hotel & Apartmets

I byn Molivos (Mithimna), på nordkusten, ligger Triena Taverna och Triena Hotel & Apartments alldeles intill havet. Det går med andra ord att gå direkt från simturen upp till hotellet eller tavernan för en bit mat, en kopp kaffe eller för att äta frukost. Det finns totalt tio lägenheter som är utrustade med AC, Minibar, och TV.

Rulla till toppen