Grekland

Kykladerna

Syros: Boende

Paradise Rooms

Centralt i Ermopulois ligger detta boende men på en sidogata som gör att du inte störs av stadens ljud. Rummen på våning två har verandor mot en grön innergård och vissa rum på övriga våningar har balkong mot samma gård. Övriga kan nyttja den stora takterrassen. Alla rum har kylskåp och är utrustade med AC. Gratis WiFi finns.

Nisaki Hotel

Nisaki Hotel i Ermoupolis renoverades 2010 och har totalt 42 rum utrustade med AC och kylskåp. Tillgång till gratis WiFi. Hotellet ligger precis längs med vattnet och rummen har antingen balkong ut mot havet eller mot Ermopulois två höjder.

Morpheus Room

I Kini ligger detta charmiga boende 50 meter ifrån hamnen. Rummen på bottenvåningen delar en stor veranda medan rummen på våning två har egna balkonger. Rummen är utrustade med AC och kokvrå. WiFi finns.

Blue Sea Hotel

I Galissas ligger Blue Sea Hotel precis där bussen stannar, knappa fem minuters gångväg ner till stranden. Frukostbuffé. Tillgång till gratis WiFi. Rummen är utrustade med Ac och kylskåp.

Hotel Alexandra

I Megas Gialos ligger Hotel Alexandra bara 20 meter från stranden. Rummen är utrustade med AC och kylskåp. Gratis WiFi finns. Alla rum har balkong mot antingen havet eller bergen. Hotellet har även gratis solstolar nere vid stranden.

Rulla till toppen