Grekland

Dodekaneserna

Tilos: Boende

De flesta boende finns i hamnbyn Livadia men det finns även boende i huvudorten Megalo Chorio samt några vid stranden Eristos.

Hitta boende via booking.comBooking.com

Hemsida:

Epost:

Telefon:

Eleni Beach Hotel

Elenis Beach Hotel ligger i Livadia alldeles intill stranden med egna solstolar och parasoller. Hotellet har totalt 36 rum fördelade i fyra byggnader. Alla rum är utrustade med AC och kylskåp och har havsutsikt. Fritt WiFi finns.

Hotel Irini

Knappa fem minuter promenadvägen från Livadia ligger Hotel Irini med totalt 23 rum. Rummen är utrustade med AC, TV och kylskåp. Flera rum har havsutsikt medan andra har utsikt mot trädgården. Hotellet har swimmingpool.

Kosmos Studios

Ett annat boende i Livadia är Kosmos Studios som ligger två minuter ifrån stranden. Studiorna tar upp emot tre personer och är utrustade med takfläkt, kokvrå och har uteplats, antingen som en veranda eller i form av en balkong. Fritt WiFi finns. Ägarna hämtar och lämnar även vid färjan om så önskas.

Nitsa Apartements

Nitsa Apartements ligger 150 meter från Eristos Beach och 2,5 kilometer från Megalo Chorio. Nitsa Apartements har totalt nio AC-utrustade lägenheter/studios med möjlighet till eget hushåll.

Rulla till toppen