inspiration

Julklappstips: ”På upptäcktsfärd vid Kalamatabukten : den svarta olivens förlovade land”


Julklappstips: ”På upptäcktsfärd vid Kalamatabukten : den svarta olivens förlovade land” | Mittgrekland


Julklappstips: ”På upptäcktsfärd vid Kalamatabukten : den svarta olivens förlovade land”

  • Skriv ut

För ett tag sedan landade ett mail i min inbox, ett mail från Stefan Persson som tipsade om sin bok  ”På upptäcktsfärd vid Kalamatabukten : den svarta olivens förlovade land”. Det visade sig vara en trevlig, personlig skildring av Kalamatabukten, ett område som jag själv är helt obekant med än så länge. Boken är skriven i dagboksform och ger en egen skildring av området ur ett perspektiv som svensk turist. En trevlig julklapp till en greklandsälskare?

Kalamatabukten

På upptäcktsfärd vid Kalamatabukten : den svarta olivens förlovade land

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen