om mittgrekland.se

mittgrekland.se är tänkt att bli en bred reseguide över den grekiska övärlden samt över delar av fastlandet. Här ska du kunna få inspiration och information inför din resa och kunna dela med dig av dina egna erfarenheter. Jag som står bakom webbsidan heter Markus Olsson och det är under mina öluffarresor i Greklands arkipelag som jag har kommit att fastna för detta vackra, varma land som ibland känns helt upp och ner. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Hittills har jag besökt 48 olika öar i framför allt Kykladerna men för varje år som går så blir det fler. Förhoppningen är att du som Greklandsresenär också delar med dig av dina upplevelser. Det kan du göra genom att skicka in reseberättelser, tips eller bara ett foto.

mittgrekland.se är ständigt under uppbyggnad men för varje vecka som går så fylls den på med ny fakta och med nya bilder för att så småningom bli så fullständig som möjligt. Om du har några frågor kring webbplatsen är du varmt välkommen att kontakta mig via kontaktuppgifterna du finner på kontaktsidan.

GDPR

När du kontaktar mittgrekland.se sparar jag dina personuppgifter i syfte att underlätta kontakt samt för att kunna följa upp ärendet. Med personuppgifter avses uppgifter så som namn, adress, e-post och ev. telefonnummer. Dina personuppgifter kan även komma att behandlas i samband med informationsinsatser.

mittgrekland.se behandlar dina personuppgifter under så lång tid som är nödvändigt med hänsyn till ärendets karaktär. Uppgifter som till exempel frågeställningar via e-post/ kontaktformulär raderas efter ett år.

mittgrekland.se´s e-post-, dokument- och projekthantering utförs via databaser utanför EU (Google). mittgrekland.se kommer inte dela med sig av dina personuppgifter till obehöriga eller sälja dem till tredje part.

Du har rätt att i vissa fall få dina uppgifter raderade. Du kan även begära ut de personuppgifter jag har sparade om dig. Kontakta mig i så fall genom att skicka e-post.

Rulla till toppen